Privacyverklaring

Gasthof Westfeld verwerkt privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens. Deze worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking van deze gegevens voldoen wij aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden, via deze privacyverklaring
  • persoonsgegevens die wij ontvangen naar aanleiding van een (optionele) reservering uitsluitend gebruiken voor het optimaliseren van onze dienstverlening
  • uitdrukkelijke toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin deze toestemming vereist is
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen
  • te allen tijde bereid zijn persoonsgegevens op aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen

Gebruik van persoonsgegevens

Door het maken van een(optionele) reservering ontvangen wij persoonsgegevens. Wij bewaren de volgende gegevens in ons gastenbestand:

  • Naam, eventueel voornaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Aankomst- en vertrekdatum

Reclame

Naast de informatie op onze website houden we onze (potentiele) gasten op de hoogte van het reilen en zeilen van ons Gasthof via:

  • social media
  • nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt zeer onregelmatig. Hierin informeren we over het leven in Westfeld, Sauerland. Iedere nieuwsbrief bevat een “af meld link”. Het e-mailadres wordt automatisch van de lijst van abonnees gehaald.
Indien het contactformulier op de website gebruikt wordt, of er wordt een e-mail gestuurd, dan worden de gegevens bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie

De gegevens uit ons gastenbestand worden niet gepubliceerd.

Verstrekking aan derden

Persoonsgegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten persoonsgegevens.

Google Analytics

Google Analytics wordt gebruikt om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.

Beveiliging

Binnen Gasthof Westfeld kunnen uitsluitend de eigenaren bij de persoonsgegevens. De computersystemen zijn voorzien van beveiligingssoftware en worden wekelijks geback-upt en geüpdatet.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Deze sites hanteren een eigen privacy beleid. Lees deze voordat je gebruik maakt van deze sites.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Panta Rhei, deze privacyverklaring zal, waar nodig, aangepast worden aan de eisen van de tijd. Neem onze privacyverklaring regelmatig door , zodat eventuele wijzigingen gezien worden.
Inzage en wijzigen gegevens
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) persoonsgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (+49) 02975 9639390.

Laatste Tweet

gasthofwestfeld

gasthofwestfeld

Koud.

Read more