Algemene foto over Gasthof Westfeld 1
13
Algemene foto over Gasthof Westfeld 2
Algemene foto over Gasthof Westfeld 3
Algemene foto over Gasthof Westfeld 4
Algemene foto over Gasthof Westfeld 5
Logo - Gasthof Westfeld

Actief genieten, natuurlijk bij Gasthof Westfeld in Sauerland!

Gasthof Westfeld is een authentiek vakwerkhuis waarbij de Sauerlandse natuur, cultuur, ruimte en rust iedere dag op een vanzelfsprekende manier beleefd wordt. Gasthof Westfeld staat voor
genieten van gastvrijheid in ontspannen sfeer, waarbij verwachtingen waar worden gemaakt, omdat ervaringen gedeeld en uitgewisseld worden met gasten, door gasten en met de omgeving. Geen gast is hetzelfde, geen dag is hetzelfde. Alles staat in dienst van welkom zijn in natuurlijk Sauerland, zowel voor de gasten als voor de uitbaters (Nederlands sprekend).

Welkom bij John en Hélène in Gasthof Westfeld, natuurlijk Sauerland!

Over ons

Geinspireerd door ons regelmatige verblijf in het Sauerland hebben we 2015 besloten om onze hectische banen, inclusief overvolle agenda’s en e-mailboxen en files op de heen en terugweg om te ruilen voor een leven als hotelier in het Sauerland. Geen hectiek en files meer, daarvoor in de plaats ruimte, prachtige natuur en een afwisselend leven met een diversiteit aan gasten.
Via onze vele reizen over verschillende continenten van de wereld hebben wij ons een beeld gevormd over de fijnste plek om te zijn en te genieten van de omgeving in het hier en nu. Het belangrijkste voor ons is dat wij ons direct welkom voelen in een schoon hotel, in een mooie rustige omgeving waar we ons thuis voelen. Overdag actief genieten van de natuur en ‘s avonds lekker ontspannen in een fijne kamer.
Deze plek hebben wij gevonden in Gasthof Westfeld in Sauerland. Op slechts twee en een half uur van Nederland. Prachtig gelegen tussen wandelparadijs Schmallenberg en wintersportparadijs Winterberg. Na een paar dagen Sauerland lijkt het alsof je een week weg bent geweest. Puur door te genieten van de rust, de natuur, het ontdekken van de omgeving en natuurlijk het “ even helemaal niets moeten”. Ideaal om de persoonlijke accu op te laden.

+4915754008946
  • Schmallenberg-Westfeld DE
  • Aankomst tussen 15.00 - 21.00
  • Vertrek tot 10.00

Laatste nieuws en blogs

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnick gebied Terras met zon Tuin Terras
Wintersport
Skiverhuur Ski opslag
Zwemmen en wellness
Binnenzwembad Buitenzwembad Parasols Sauna
Activiteiten
Paardrijden Fietsen Wandelen Bibliotheek Fietsverhuur Skiën Binnenspeeltuin Paddle boarding (suppen)
Parking
Elektrisch laadpunt Privé parkeerterrein
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Dagelijkse schoonmaak Lunchpakket Rookvrije accommodatie Wasmachine Fietsenstalling
Direct persoonlijk contact

Over ons

Gasthof Westfeld
Adresgegevens
Waldemeiweg 5
57392 Schmallenberg-Westfeld
Germany

+49 2975 9639390
+49 1575 4008946
Gasthofwestfeld@outlook.com
+4915754008946