Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Uitstapjes

Uitstapjes

Het Sauerland is zeer divers en biedt verschillende mogelijkheden, voor ieder wat wils.

Wandelen: er zijn rondom Westfeld vele kilometers aan wandelingen uitgezet waaronder 3 Premiumwanderwege. Dit zijn gecertificeerde wandelingen van +/- 15 kilometer met 500 hoogte meters. Wij hebben wandelkaarten en kunnen tekst en uitleg geven.

E-bike: je kunt het Sauerland tussen Winterberg en Schmallenberg verkennen op de E-bike. De fiets neem je mee van huis of je kunt een fiets huren in Schmallenberg bij de VVV of wij huren een mtb-e bike voor u die wordt gebracht en opgehaald.

Motorrijden: wil je het hele Sauerland verkennen, dan is de motor het aangewezen vervoermiddel. Er zijn verschillende sites waar je routes kan downloaden of zelf kan maken.

Excursies: Een mooie autorit naar : Slot Bad Arolsen, Attahöhle Attendorn (druipsteengrot) , Rhein-Weser Turm, Bruchhauser Steine, Pyramiden Galileo Park in Lennestadt, Bezoekersbergwerk Ramsbeck, Skywalk ( hangbrug) Willingen en Curioseum Usseln.

Steden: om te winkelen of een museum te bezoeken of lekker slenteren kan je de volgende steden bezoeken : Schmallenberg, Winterberg, Attendorn, Frankenberg, Marburg of Kassel.

Meren: voor een frisse duik, een boottocht of een wandeling kan je één van de zes meren in het Sauerland bezoeken: Biggesee, Edersee, Möhnesee, Sorpesee, Hennesee of Diemelsee.

Kinderen: voor kinderen is er veel te beleven rondom ons Gasthof. In Winterberg heb je een aantal rodelbanen, het Kletterbos, de Panorama Erlebnisbrücke en het Bikepark. Er is ook een 1100 meter lange rodelbaan in Sternrodt Bruchhausen. In Schmallenberg heb je Thikos Kinderland, van ballenbak tot Kletterhal. Tevens zijn er zwembaden in Bad Fredeburg, Schmallenberg en in Finnentrop.Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 11-04-2024 / Copyright © Gasthof Westfeld