Meer artikelen
Motorrijden in het Sauerland

Motorrijden in het Sauerland

Met de motor het Sauerland verkennen. Er komen steeds meer motorrijders richting het Sauerland om een paar dagen rondjes te rijden. De mannen en vrouwen op de motor komen voor  de lange bochten, de haarspeldbochten, de scherpe bochten, de snelle bochten en dat allemaal door een prachtige natuur. Er zijn vele rondjes op internet te vinden, met voor ieder wat wils. Of je nu de hele dag op de motor wilt zitten, of een paar uurtjes rijden en verder genieten van de terrasjes, alles is mogelijk. Er zijn tochten te vinden om de vijf stuwmeren in het Sauerland, of een tocht met veel hoogtemeters rondom Winterberg. Zo zijn er meer dan 10 verschillende routes voor een prachtige motorrit.
Wij werden het eerste jaar gebeld in maart of wij een kamer vrij hadden in oktober. Nou dat hadden we natuurlijk wel, of we er ook 10 hadden! Dat was wel even schrikken en helemaal toen we hoorden dat het motorrijders waren. Wij hadden toen ter tijd toch een ander idee bij een motorgroep als dat we nu hebben.  De weken voordat de groep arriveerde waren wij echt wel gespannen. En dit jaar komen ze alweer voor de 5e keer. Het is dat ik geen motor kan rijden anders reed ik graag met ze mee, zo enthousiast zijn ze over de gereden tochten.

Sauerland en de motorrijder.
Je hebt heel veel verschillende motorrijders. Er zijn rijders die alles van te voren uitgezocht hebben, van de route tot en met waar, hoe laat en wat er wordt geluncht.  Je hebt ook motorrijders die blanco binnen komen bij ons in het Gasthof en die onder het genot van een biertje de route bepalen voor de volgende dag.  Daarnaast heb je de ervaren rijders die bijna het hele jaar rijden en de vakantierijders. Bij de laatste staat de motor het hele jaar in de stalling en die wordt er voor vier dagen per jaar uitgehaald om te toeren.
Rijden op een motor is een hobby waar steeds meer mensen van genieten. Heb je zin om een paar dagen te genieten van een weekendje weg, of zoals de Duitsers zeggen een “Kurzurlaub” kijk dan eens op onze site voor een mooie aanbieding . Wij kunnen je ook tekst en uitleg geven over allerlei routes met de motor door het Sauerland.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 27-11-2023 / Copyright © Gasthof Westfeld