Meer artikelen
8 Jaar Sauerland

8 Jaar Sauerland

In september 2015 hebben wij de sprong gewaagd en zijn naar het Sauerland verhuisd om hier te wonen, leven en werken. Dat is ondertussen 8 jaar geleden. Tijd om na te denken wat te doen de volgende 8 jaar. Wij hebben een aantal opties bedacht.
1.    Doorgaan op de wijze van de eerste 8 jaar. Gasten ontvangen die een paar dagen genieten van het prachtige Sauerland.

2.    Ons Gasthof Westfeld verkopen en zelf op zoek naar een andere woning en inkomsten.

3.    Verbouwen tot 6 grote appartementen inclusief keuken en dit verhuren aan gasten voor een lang weekend. De indelingen van de appartementen heb ik samen met mijn oud collega Henk al bepaald.

4.    Verbouwen tot ongeveer 8 appartementen en die dan alle 8 verkopen aan particulieren die een tweede woning zoeken.

5.    De laatste optie zou kunnen zijn het Gasthof verkopen aan de stad Schmallenberg. Zij zijn dringend op zoek naar woonruimte.
Voorlopig zitten wij hier nog prima, krijgen energie van onze (vaste-) gasten en genieten net als zij van het Sauerland. Kortom wij zijn er nog niet uit.
Wat zou jij doen?

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 11-12-2023 / Copyright © Gasthof Westfeld