Meer artikelen
Wandelen

Wandelen

Wat is er mooier dan ontspannen door  in spannen?  Wij zijn continue bezig, vliegen van hot en her, familiebezoek, kinderen naar de sport, nog even snel een boodschap, auto naar de garage enz. En wat dacht je van het bijhouden van de social media. De hele dag door prikkels, je lichaam heeft ontspanning nodig. En het is heel simpel, namelijk wandelen.
Het dorpje Westfeld met een actieve wandelvereniging ligt midden in twee wandelparadijzen Schmallenberg en Winterberg. Er zijn Premium wandelingen uitgezet, te weten de Schwedensteig en de Kahler Astensteig. Beide twee wandelingen  zijn ongeveer  15 km lang en overbruggen  500 hoogte meters. Wij hebben wandelkaarten maar eigenlijk heb je die niet nodig met tekst en uitleg van ons en correcte bewegwijzering . Heerlijk de hele dag wandelen met onderweg een tussenstop voor een lekker bakje koffie en taart of een heerlijke lunch.
Naast bovenstaande wandelingen kan je ook wandelen van A naar B. Vanuit Westfeld naar Winterberg of visa versa. Je krijgt van ons een Sauerlandkaart waarmee je gratis met het openbaar vervoer kan reizen. Ieder uur vertrekt of komt er bus aan in Westfeld. Een prachtige route is om over de Rothaarsteig te wandelen. Wij vertellen je precies hoe je kan wandelen, waar mooie uitzichtspunten zijn en waar je eventueel wat kan eten of drinken.
Ontspannen door  inspannen, dat noemen wij in het Sauerland wandelen. Kijk voor een mooie aanbieding www.gasthofwestfeld.nl/aanbieding

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 25-11-2023 / Copyright © Gasthof Westfeld