Ben ik verslaafd?

Ben ik verslaafd?

De laatste tijd vraag ik mij regelmatig af of ik verslaafd ben? Je voelt je gespannen . Geen trillen of zweten maar wel het gevoel hebben dat ik iets mis, er dingen gebeuren waar je geen vat op hebt. Zoals bij iedere verslaving hou je jezelf toch een beetje voor de gek, de ontkenningsfase. Je kan makkelijk zonder. Maar kan ik ook makkelijk zonder

Weiterlesen

Mosel trefft Sauerland

5 Tage Mosel trefft Sauerland Paket

Alte bekannte Hoteliers treffen sich nach Jahren wieder und unterhalten sich. Beide besitzenein B& B. Einer im Sauerland und der andere an der Mosel. Die Idee war geboren: Mosel trefft Sauerland. Genießen Sie eine Wochenmitte in den beiden schönsten Gegenden Deutschlands. Sie können das Paket im Sauerland oder an der Mosel starten.

Sauerland Paket

 • Mo-Di : 2 x Übernachtung mit Frühstück im Gasthof Westfeld (Sauerland)
 • Wo-Do: 2x Übernachtung mit Frühstück im B&B Moselliebe (Mosel)

Mosel Paket

 • Ma-Di : 2 x Übernachtung mit Frühstück im B&B Moselliebe (Moezel)
 • Wo-Do: 2x Übernachtung mit Frühstück im Gasthof Westfeld (Sauerland)

Mittwoch ist der Reisetag vom Sauerland zur Mosel oder von der Mosel ins Sauerland. Eine schöne Route entlang der Mosel, durch malerische Dörfer und über die Berge des Sauerlandes. Insgesamt ist die Strecke ca. 200 km lang.

Sowohl im Sauerland als auch in der Mosel können Sie tagsüber spazieren gehen, mit dem E-Bike radeln, mit dem Motorrad fahren oder einen Tag nach Winterberg, Cochem oder Trier fahren.

Preis für diese Wochenmitte im Doppelzimmer mit Frühstück € 275 pro Paket

Weiterlesen

Mosel treft Sauerland

5 daags Mosel treft Sauerland Arrangement

Oude bekende hoteliers komen elkaar na jaren weer tegen en raken aan de praat. Allebei eigenaar van een B&B. Een in het Sauerland en de ander aan de Moezel. Het idee is geboren: Mosel treft Sauerland. Een midweek genieten van de twee mooiste gebieden van Duitsland, op nog geen 3uur rijden vanaf Arnhem. U kunt het arrangement starten in het Sauerland of aan de Moezel.

Sauerland Arrangement

 • Ma-Di : 2 x overnachting met ontbijt in Gasthof Westfeld (Sauerland)
 • Wo-Do: 2x overnachting met ontbijt in B&B Moselliebe (Moezel)

Mosel Arrangement

 • Ma-Di : 2 x overnachting met ontbijt in B&B Moselliebe (Moezel)
 • Wo-Do: 2x overnachting met ontbijt in Gasthof Westfeld (Sauerland)

Woensdag is de reisdag van het Sauerland naar de Moezel of van de Moezel naar het Sauerland. Een prachtige route langs de Moezel, door pittoreske dorpjes en over de bergen van het Sauerland. Totaal is de route ongeveer 200km.

In zowel het Sauerland als in de Moezel kunt u overdag een wandeling maken, fietsen met de E-bike, toeren met de motor, of een dagje naar Winterberg, Cochem of Trier.

Prijs voor deze midweek in een tweepersoonskamer met ontbijt € 275,- per arrangement

Weiterlesen

Openen na Corona lockdown

Openen na Corona lockdown

Uiteindelijk kwam het verlossende woord van Bundeskanzlerin Merkel nog onverwachts. Vanaf 18 mei mogen de hotels weer open na de Corona Lockdown. Dat was toch wel even schrikken. De hotels mogen open met allerlei restricties. Deze restricties kennen we allemaal. Deze nu werkelijk tot uitvoering brengen is wel “een dingetje” zou Carel zeggen.

 • Geen handenschudden
 • Gepaste afstand (1,5 meter minimaal)
 • Mondkapjes dragen, geldt ook voor de gasten bij het verplaatsen door het Gasthof.
 • Desinfecteer middel op strategische plekken
 • Geen ontbijtbuffet, wij serveren het ontbijt nu uit.
 • Extra tussentijdse reinigingsrondes door het gehele hotel.

Toch een raar gevoel om weer

Weiterlesen

Met de motor door het Sauerland

Met de motor door het Sauerland

Met de motor het Sauerland verkennen. Er komen steeds meer motorrijders richting het Sauerland om een paar dagen rondjes te rijden. De mannen en vrouwen op de motor komen voor  de lange bochten, de haarspeldbochten, de scherpe bochten, de snelle bochten en dat allemaal door een prachtige natuur. Er zijn vele rondjes op internet te vinden, met voor ieder wat wils. Of je nu de hele dag op de motor wilt zitten, of een paar uurtjes rijden en verder genieten van de terrasjes, alles is mogelijk. Er zijn tochten te vinden om de vijf stuwmeren in het Sauerland, of een tocht met veel hoogtemeters rondom Winterberg. Zo zijn er meer dan 10 verschillende routes voor een prachtige motorrit.

Wij werden het eerste jaar gebeld in maart of wij een kamer vrij hadden in oktober. Nou dat hadden we natuurlijk wel, of we er ook 10 hadden! Dat was wel even schrikken en helemaal toen

Weiterlesen

Laatste Tweet