Coronavermoeidheid

Coronavermoeidheid

Slaat de Coronavermoeidheid deze tweede lockdown ook bij jullie toe? De eerste keer in maart dat wij ons Gasthof moesten sluiten was niet leuk, ook niet vervelend. Uitrusten, mooi weer, wandelen, klussen, zonnetje, schilderen en tuinieren. Alles is spannend de eerste keer.

Deze tweede lockdown wordt vervelend, het duurt te lang. De kamers zijn schoon, keuken is opgeruimd, uitgeschilderd, tuin is winterklaar en ligt trouwens vol met sneeuw. Rutte komt ook nog niet over de brug met versoepelingen. Begin volgende week komt onze Kanzler Frau Merkel met haar verhaal over eventuele Lockerungen. Zelf geloof ik er nog niet in. Dus op zoek naar inspiratie om uit de Coronavermoeidheid te komen.

Rust, Ritme en Regelmatig is voor mij heel belangrijk. Elke dag

Weiterlesen

Ik Vertrek

Ik Vertrek

Wie kent het programma “ ik Vertrek ” niet. Voor ons was het ik vertrek, vijf jaar geleden. Nog geen dag hebben wij spijt van onze stap. Wonen, leven en werken in het Sauerland. In een van de FaceBook berichten stelde ik de vraag: “ wat jullie denken wat wij het meeste zouden missen”? Vele FaceBook vrienden hebben daar op gereageerd. Familie en vrienden missen wij niet want zij komen naar ons, of wij naar hun. Drop, stroopwafels en zoute haring zijn hier ook allemaal te koop. Ook dat missen wij dus niet.

Wat ik echt mis hier in het Sauerland is op één hand te tellen.

Weiterlesen

Ben ik verslaafd?

Ben ik verslaafd?

De laatste tijd vraag ik mij regelmatig af of ik verslaafd ben? Je voelt je gespannen . Geen trillen of zweten maar wel het gevoel hebben dat ik iets mis, er dingen gebeuren waar je geen vat op hebt. Zoals bij iedere verslaving hou je jezelf toch een beetje voor de gek, de ontkenningsfase. Je kan makkelijk zonder. Maar kan ik ook makkelijk zonder

Weiterlesen

Mosel trefft Sauerland

5 Tage Mosel trefft Sauerland Paket

Alte bekannte Hoteliers treffen sich nach Jahren wieder und unterhalten sich. Beide besitzenein B& B. Einer im Sauerland und der andere an der Mosel. Die Idee war geboren: Mosel trefft Sauerland. Genießen Sie eine Wochenmitte in den beiden schönsten Gegenden Deutschlands. Sie können das Paket im Sauerland oder an der Mosel starten.

Sauerland Paket

  • Mo-Di : 2 x Übernachtung mit Frühstück im Gasthof Westfeld (Sauerland)
  • Wo-Do: 2x Übernachtung mit Frühstück im B&B Moselliebe (Mosel)

Mosel Paket

  • Ma-Di : 2 x Übernachtung mit Frühstück im B&B Moselliebe (Moezel)
  • Wo-Do: 2x Übernachtung mit Frühstück im Gasthof Westfeld (Sauerland)

Mittwoch ist der Reisetag vom Sauerland zur Mosel oder von der Mosel ins Sauerland. Eine schöne Route entlang der Mosel, durch malerische Dörfer und über die Berge des Sauerlandes. Insgesamt ist die Strecke ca. 200 km lang.

Sowohl im Sauerland als auch in der Mosel können Sie tagsüber spazieren gehen, mit dem E-Bike radeln, mit dem Motorrad fahren oder einen Tag nach Winterberg, Cochem oder Trier fahren.

Preis für diese Wochenmitte im Doppelzimmer mit Frühstück € 295,- pro Paket

Weiterlesen

Mosel treft Sauerland

5 daags Mosel treft Sauerland Arrangement

Oude bekende hoteliers komen elkaar na jaren weer tegen en raken aan de praat. Allebei eigenaar van een B&B. Een in het Sauerland en de ander aan de Moezel. Het idee is geboren: Mosel treft Sauerland. Een midweek genieten van de twee mooiste gebieden van Duitsland, op nog geen 3uur rijden vanaf Arnhem. U kunt het arrangement starten in het Sauerland of aan de Moezel.

Sauerland Arrangement

  • Ma-Di : 2 x overnachting met ontbijt in Gasthof Westfeld (Sauerland)
  • Wo-Do: 2x overnachting met ontbijt in B&B Moselliebe (Moezel)

Mosel Arrangement

  • Ma-Di : 2 x overnachting met ontbijt in B&B Moselliebe (Moezel)
  • Wo-Do: 2x overnachting met ontbijt in Gasthof Westfeld (Sauerland)

Woensdag is de reisdag van het Sauerland naar de Moezel of van de Moezel naar het Sauerland. Een prachtige route langs de Moezel, door pittoreske dorpjes en over de bergen van het Sauerland. Totaal is de route ongeveer 200km.

In zowel het Sauerland als in de Moezel kunt u overdag een wandeling maken, fietsen met de E-bike, toeren met de motor, of een dagje naar Winterberg, Cochem of Trier.

Prijs voor deze midweek in een tweepersoonskamer met ontbijt € 295,- per arrangement

Weiterlesen

Laatste Tweet

gasthofwestfeld

gasthofwestfeld

Het is er weer Bärlauch of in het Nederlands Daslook.