Coronavermoeidheid

Coronavermoeidheid

Slaat de Coronavermoeidheid deze tweede lockdown ook bij jullie toe? De eerste keer in maart dat wij ons Gasthof moesten sluiten was niet leuk, ook niet vervelend. Uitrusten, mooi weer, wandelen, klussen, zonnetje, schilderen en tuinieren. Alles is spannend de eerste keer.

Deze tweede lockdown wordt vervelend, het duurt te lang. De kamers zijn schoon, keuken is opgeruimd, uitgeschilderd, tuin is winterklaar en ligt trouwens vol met sneeuw. Rutte komt ook nog niet over de brug met versoepelingen. Begin volgende week komt onze Kanzler Frau Merkel met haar verhaal over eventuele Lockerungen. Zelf geloof ik er nog niet in. Dus op zoek naar inspiratie om uit de Coronavermoeidheid te komen.

Rust, Ritme en Regelmatig is voor mij heel belangrijk. Elke dag

om 08.00 uur een wandeling richting Winterberg, of een rondje Hoher Knochen. Tijdens het wandelen vliegt er van alles door je hoofd, je laat ook heel veel los. Lees ook mijn blog https://www.gasthofwestfeld.nl/blog/12-wandelen-sauerland. Na de wandeling direct even sporten met Jose van de Wakker via Facebook. Drie kwartier met Jose, je bent kapot maar vol positieve energie. Deze energie zet ik onder andere om in de keuken met het verzinnen van kleine gerechten, Abendbrot zoals de Duitsers het noemen. Eerst nog voor ons zelf en als Hélène het lekker vindt dan ook voor de gasten. Tevens zijn wij samen bezig met het voorproeven van een aantal wijnen. Dit is voor het wandelweekend van Mariëlle met Heart of Living. Ook niet vervelend. Daarna genieten in onze sauna, nog een uurtje lezen of Netflix en de Coronavermoeidheid is weg.

Wat ons zeker goed zal doen is het moment dat wij weer gasten mogen verwelkomen. Dat jullie weer mogen genieten van het mooie Sauerland. Wil je vast in de stemming komen kijk dan op onze Facebook pagina of klik op onderstaande link voor een aanbieding https://www.gasthofwestfeld.nl/aanbieding.

Laatste Tweet

gasthofwestfeld

gasthofwestfeld

Kippenjacht of kippejacht.