Ik Vertrek

Ik Vertrek

Wie kent het programma “ ik Vertrek ” niet. Voor ons was het ik vertrek, vijf jaar geleden. Nog geen dag hebben wij spijt van onze stap. Wonen, leven en werken in het Sauerland. In een van de FaceBook berichten stelde ik de vraag: “ wat jullie denken wat wij het meeste zouden missen”? Vele FaceBook vrienden hebben daar op gereageerd. Familie en vrienden missen wij niet want zij komen naar ons, of wij naar hun. Drop, stroopwafels en zoute haring zijn hier ook allemaal te koop. Ook dat missen wij dus niet.

Wat ik echt mis hier in het Sauerland is op één hand te tellen.

  • Lekker ouwehoeren met vrienden in een klein kroegje, biertje en bitterbal.
  • Een strandwandeling op een herfstige zondagmiddag en dan opwarmen in een strandtent.
  • Mijn kapster Karin in Beverwijk, ik heb vele kappers geprobeerd hier, maar die kunnen niet aan Karin tippen
  • Jose, de dril instructrice van de sportschool.

Wat ik zeker niet mis zijn de verjaardagen en de files op de A9 en A10.

Kortom, ik voel mij Woll hier in het Sauerland na onze “ ik Vertrek “ stap.

Lees ook de blog https://www.gasthofwestfeld.nl/de/blog/westfeld-een-verzorgd-dorp waarin een paar minpuntjes van het Sauerland staan benoemd.

Laatste Tweet

gasthofwestfeld

gasthofwestfeld

Kippenjacht of kippejacht.