Corona in Sauerland

Corona in het Sauerland.

Alles ligt stil hier in het Sauerland vanwege de Corona. Wij waren het weekend van 14 maart in Nederland om de verjaardag van mijn vader te vieren. Omdat de Cameren in Limmen waar mijn vader woont plotseling werd afgesloten voor bezoek vanwege mogelijke Corona besmetting moesten we op zoek naar een alternatief. En dat is super uitgevallen, een heerlijke middag  in een restaurant in Beverwijk. Mijn vader kan ik iedere keer weer blij maken als ik over die middag begin.

Die 14e maart was wel het begin van onze kennismaking met Corona.  Die dag hoorde we ook  dat 15 maart  de grenzen met Duitsland gesloten zouden worden. Dus direct terug naar ons Gasthof in het Westfeld.

Ook hier in het Sauerland moest alles dicht dus geen gasten meer in huis. In het begin wel even vreemd om de hele dag met z’n tweeën in het Gasthof te zijn. En wat ga je dan doen want je normale werkzaamheden staan toch in één keer stil. We zijn nu 6 weken verder en wij hebben ons nog geen moment verveeld. Nu hebben wij ook wel het geluk dat we in het Sauerland wonen, het hier heel rustig is, het weer meewerkt, we een heerlijke tuin hebben, we gewoon mogen wandelen, kortom we genieten nog elke dag.

Sauerland na Corona

Vanaf begin mei beginnen de scholen weer langzaam, de kleinere winkels mogen weer open, je mag weer naar de kapper. Het is nu wachten wanneer de horeca weer open mag en dat de gasten weer kunnen genieten van het Sauerland. Er druppelen langzaam wat boekingen binnen via onze site. Wij hebben mooie aanbiedingen voor na het Corona tijdperk.     https://gasthofwestfeld.nl/aanbieding Wat ons betreft kan dat niet snel genoeg zijn.

Laatste Tweet

gasthofwestfeld

gasthofwestfeld

Het is er weer Bärlauch of in het Nederlands Daslook.